20 let popolne davčne rešitve

O avtorjih


Avtor in lastnik spletne podatkovne baze/strani www.SuperDavki.com je družba DAVČNA HIŠA BILANS d.o.o.

Pri nastanku in vsebinski ter oblikovni zasnovi spletne podatkovne baze/strani www.SuperDavki.com sta sodelovala predvsem:

                           Direktor družbe:                                         Odgovorni urednik spletne podatkovne baze/strani:
                        mag. Damijan Špes                                                         Damjan Pal, dipl.ekon.,spec.                       
                        damijan@bilans.si                                                                 damjan.pal@bilans.si                         
 

Več informacij o družbi DAVČNA HIŠA BILANS d.o.o. (zgodovina, predstavitev aktivnosti, referenčna lista poslovnih partnerjev …) lahko pridobite tudi na spletnem naslovu www.Bilans.si.

 

Osnovni podatki


DAVČNA HIŠA BILANS d.o.o.
Ulica heroja Bračiča 6
2000 Maribor
Davčna številka: 94689741
 
Telefon: (02) 23 11110 – centrala; (02) 23 111 23 – uredništvo spletnih strani
Elektronski naslov: info@superdavki.com

Idejno in končno oblikovno podobo spletne strani je udejanilo podjetje KRAFT & WERK d.o.o.

Korenine nastanka spletne strani segajo že v leto 2000, ko smo obudili k življenju že dolga leta najbolj obiskano davčno spletno stran v Sloveniji www.Davkoplacevalci.com. Tvorjenje interesne skupnosti računovodij, davčnih svetovalcev, revizorjev, finančnikov, pravnikov in managerjev v gospodarskih in negospodarskih subjektih, katere skupna rdeča nit so davki, je preraslo naša najbolj optimistična pričakovanja. Tako je število članov v Klubu davkoplačevalcev, ki jih povezuje spletna stran, v marcu 2003 že preseglo 5000 članov.

Z razvojem spletne strani davkoplačevalcev in davčne (ne)kulture v Sloveniji se je na tržišču pojavljala vedno večja potreba po še dodatnih, kvalitetnih in (kar se le da) verodostojnih davčnih in povezanih informacijah, ki jih računovodje, davčni svetovalci, revizorji, finančniki, pravniki in managerji potrebujemo pri svojem delu. Na osnovi izkazanega interesa potencialnih uporabnikov različnih davčnih informacij in dosedanjega izkazanega zaupanja s strani naših poslovnih partnerjev smo se odločili, da predstavimo določene izbrane davčne informacije na novi spletni strani, zaprtega tipa ter s kodiranim dostopom. In tako so luč zagledali - www.SuperDavki.com.


Nenehno spreminjajoča se DDV in z njim povezana zakonodaja v Sloveniji, kakor tudi potreba po vedno širšem in globjem spektru znanja s področja DDV, ki ga mora obvladovati oseba, katera se ukvarja z davki in računovodstvom, je v letu 2010 narekovala odprtje nove, samostojne spletne strani www.DDVpoznavalec.si - prve spletne podatkovne baze s področja DDV v Sloveniji. DDVpoznavalec.si - Hitro, enostavno in inovativno do aktualnih informacij s področja DDV je tako bil slogan, s katerim smo v decembru 2010 v uporabo predali samostojno DDV spletno podatkovno bazo.

Od leta 2018 vam po www.DoberRacunovodja.si ponujamo tudi obilico koristnih računovodskih in povezanih informacij, ki jih potrebujete pri svojem vsakodnevnem delu na področju knjigovodska, izpolnjevanja DDV evidenc in računovodstva.

Preglednost spletne strani pa je skozi čas narekovala tudi prenovo spletne strani, ki se vam danes predstavlja v novi spremenjeni in funcionalno dopolnjeni podobi.